Verkoop

Verkoop & Installatie

De juiste installatie voor de juiste ruimte voor het juiste budget? Samen met u bekijken we de wensen en eisen waaraan de installatie moet voldoen. Aan de hand van deze informatie adviseren wij de installatie die bij u past. Of het nu gaat om een kleine installatie of een volledig gebouw dat van A tot Z ingericht dient te worden. Wij kunnen zorgen voor de levering, installatie, uitleg en onderhoud van de installatie. Hierbij zorgen we niet alleen voor de juiste materialen en een goede installatie, maar ook voor de juiste service wanneer u deze nodig heeft.
Losse verkoop

Weet u al precies welke materialen u wil hebben en bent u opzoek naar de beste prijs? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop en laat u verassen door onze scherpe prijzen.
Audiovisuele installatie leasen?

Leasen is zeer aantrekkelijk. Je hoeft geen grote investeringen te doen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand. Leasen heeft veel voordelen, zo ben je verzekerd van een goede service, kun je gebruik maken van belastingvoordelen en weet je wat je kosten zijn. Wil jij weten waar je aan toe bent? Dan is leasen van een audio visuele installatie wellicht interessant voor jou.

Prijsaanvraag op maat

We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor uw project kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter of neem contact met ons op!

Volledig ontzorgt


Van A tot Z


Service


Advies op maat


Prijslijst aanvragen

Vul uw gegevens in en ontvang onze actuele prijslijst via e-mail.
Uw e-mailadres wordt nooit doorgegeven aan derden.

Scherpe prijzen


Lange termijn verhuur


Transport


envelopephone-handsetmenucheckmark-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram