Podia & Speciaalbouw

Podia & Specials

Stage Crew beschikt over een grote hoeveelheid standaard podia. Maar draaien onze hand niet om voor speciale constructies. Zo kunnen wij binnen 60 minuten een podium van 10 x 6.10 meter met overkapping bouwen, wat ideaal is als een evenement binnen een zeer korte tijd opgebouwd en afgebroken dient te worden.
3D ontwerp - Constructieberekening

Voor het bouwen van speciale constructies maken wij gebruik van Layher en truss materiaal. Je moet hierbij denken aan dj podia, PA & decoratie torens, Vip tribunes, poort en entree constructies, trappen en bruggen.

Samen met onze specialisten worden de mogelijkheden bekeken. Na een eerste idee zullen we het podium volledig 3D uittekenen en worden er constructieve berekeningen van het podium gemaakt zodat we de constructie op een veilige manier kunnen bouwen.
Truss overkapping

Een truss overkapping is ideaal voor het overdekken van publieke evenementen. Met een overkapping bent u minder kwetsbaar voor slecht weer tijdens uw evenement. Ook biedt een overkapping bij warm en of zonnig weer veel voordelen.

Met onze overkappingen kunnen we overspanningen bouwen tot 14 meter zonder extra poten te plaatsen. De totale lengte van de overkapping is flexibel. Ook de hoogte van de overkapping is flexibel tot 7 meter.

Door het combineren van licht en geluid in de overkapping kunnen wij zeer snel en efficiënt werken, waardoor we een scherpe pakketprijs aan kunnen bieden. Stage Crew heeft een groot scala aan overkappingen in de verhuur. Op aanvraag bieden wij ook de mogelijkheid om een overkapping op maat te maken.

Al onze overkappingen beschikken over de juiste keuringen en certificaten.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
envelopephone-handsetmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram