Particulier

Iets te vieren?

Dit is waar het allemaal ruim 15 jaar geleden mee begon. Ondertussen beschikken we over een groot scala aan unieke sfeervolle dj-shows met een bijpassende dj. Of het feest nu thuis is of in een zaal, wij beschikken over de juiste materialen om jullie locatie sfeervol aan te kleden. Samen met onze huis dj’s zullen we zorgen voor een onvergetelijk knalfeest!

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we jullie ideeën en vertellen wij wat er allemaal mogelijk is. Aan de hand van de informatie maken wij voor jullie een offerte en kijken we welke band of dj het beste bij jullie past! Zelf al een dj of band geregeld? Geen probleem! Dan ontvangt u een extra korting op onze shows.

Om enige houvast van de mogelijkheden te creeren, hebben wij enkele standaard shows samengesteld. Deze shows treft u hieronder.

Graag maken wij een afspraak om geheel vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.
Vintage barnwood show
De show is mogelijk als basis, luxe en exclusive show. Prijzen zonder dj vanaf 170,- euro excl. btw
Steigerhouten show
De show is mogelijk als basis, luxe en exclusive show. Prijzen zonder dj vanaf 170,- euro excl. btw
Witte design show
De show is mogelijk als basis, luxe en exclusive show. Prijzen zonder dj vanaf 170,- euro excl. btw
Verlichte dansvloer

Een verlichte dansvloer is het ultieme lichteffect voor jouw feest. Een dansvloer kleedt namelijk direct je feestzaal aan en werkt als een magneet voor het publiek! Daarbij heeft onze vloer héél veel mogelijkheden! Zo kunnen we hem volledig programmeren in de kleuren van jullie feest. Ook kunnen we namen of logo’s op de vloer tonen. Onze vloer wordt door heel Nederland geleverd (door heel Europa zelfs). Omdat we met een netwerk aan verhuur partners werken kunnen we tegen concurrerende prijzen leveren en boek je dus de beste prijs/kwaliteit verlichte dansvloer!

Specificaties:
• 100 full colour pixels per m2 (10x10). Moderne, levendige dansvloer. Compleet visual-pakket inbegrepen.
• Dimbaar
• Aansturing middels controller (meegeleverd)
• Maximaal 35 watt /m2
• Ultra dun slechts 33mm dik
• Element-afmeting: 100 x 100 cm
• Maximale belasting 500kg per m2
• Puntbelasting 100kg
Meer opties?

Lichtletters, verlichte bartafels, foto booth, muziekzuil, vuurwerk fontein, led kroonluchters, foodtruck, confettishooters, prikkabels of een stretchtent?! Vrijwel alles is mogelijk bij ons!

Nieuwsgierig naar onze prijzen en ideeën?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Een tevreden klant & bezoeker, daar gaan we elke dag voor op pad

Wat zeggen onze klanten?

 • Wat een geweldige bruiloft hadden we! De samenwerking tussen de Heren van het Feest en Stage Crew was top! Dankjewel allemaal!
  Wim Hillenbrink
 • Stage Crew heeft tijdens de jubileumfeesten van SSS'18 de techniek verzorgd; prima materiaal, goed en meedenkend personeel en een fantastische show!
  Giel van Haren – SSS18’’
 • Super bedrijf en alles tot in de puntjes geregeld
  Roland de Vink – De Vink Security
 • Zeer goede bijstand. Kennis van zaken. Aangename samenwerking. En dat alles voor een fatsoenlijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!
  Loic van Hoeserlande – KU Leuven
envelopephone-handsetmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram