Publieksevenement

Wow, dat was gaaf!

Beleving daar draait het tegenwoordig vaak om bij publieksevenementen.

Samen gaan we op zoek om de verwachting van de bezoeker te overtreffen. Hierbij moet je denken aan een speciaal podium, timecode eindshow, lasershow, Special FX, kortom vrijwel alles is mogelijk bij ons.
3D Ontwerp

Onze specialisten maken voor jullie een volledig ontwerp dat 3D kan worden gevisualiseerd. Hierdoor krijg je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

Bij het ontwerp houden we rekening met het juist berekenen, intekenen en realiseren van een volledige show. Hiermee wordt de optimale geluidsbeleving gegarandeerd en zorgen we voor een unieke lichtshow
Flexibel

Door ons brede assortiment aan A-merken, zijn we zeer flexibel en kunnen we heel efficiënt werken. Hierdoor zijn onze prijzen zeer scherp en leveren wij tegen de beste prijs! Of het nu gaat om festivals, concerten, dance events of sportevenementen, wij kunnen er voor zorgen dat uw evenement net dat beetje extra heeft!

Nieuwsgierig naar onze ideeën?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Een tevreden klant & bezoeker, daar gaan we elke dag voor op pad

Wat zeggen onze klanten?

 • Wat een geweldige bruiloft hadden we! De samenwerking tussen de Heren van het Feest en Stage Crew was top! Dankjewel allemaal!
  Wim Hillenbrink
 • Stage Crew heeft tijdens de jubileumfeesten van SSS'18 de techniek verzorgd; prima materiaal, goed en meedenkend personeel en een fantastische show!
  Giel van Haren – SSS18’’
 • Super bedrijf en alles tot in de puntjes geregeld
  Roland de Vink – De Vink Security
 • Zeer goede bijstand. Kennis van zaken. Aangename samenwerking. En dat alles voor een fatsoenlijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!
  Loic van Hoeserlande – KU Leuven
envelopephone-handsetmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram